print deze pagina

Bedrijfspresentatie

ATAG Verwarming België bvba is fabrikant en leverancier van hoogwaardige CV-toestellen, zonne-energiesystemen en warmtepompen. ATAG bedient hiermee zowel de particuliere als de professionele markt.

 

Missie: Condenseren is ons vak

ATAG heeft voortdurend de ambitie om dé vernieuwer te zijn in techniek, prestaties en design. ATAG maakt het haar klanten, leveranciers en medewerkers zo aangenaam mogelijk door de innovatieve specialist te blijven in de 'core' business van ATAG: Condensatietechniek. Daarmee heeft ATAG grote voorsprong ten opzichte van de concurrent op het gebied van het ontwikkelen, produceren en verdelen van hoogwaardige verwarmingsproducten en diensten. Kortom: condenseren is ons vak. Deze boodschap willen we uitdragen en overbrengen naar onze klanten installateurs, architecten en studieburelen toe.

 


Producten


ATAG heeft een uitgebreid gamma waarbij het gebruik van de inox warmtewisselaar consequent de hoofdrol speelt. Dit edelmetaal is onderhoudsarm en zorgt voor een langere levensduur met een gegarandeerd Super Hoog Rendement. Specifieke producteigenschappen zijn: kwaliteit, comfortverhogend, milieuvriendelijk, energiebesparend en een hoogwaardig design.

Een overzicht van onze producten vindt u hier.

ATAG SelectDealers

De verkoop van de producten verloopt grotendeels via een dealernetwerk meer dan 260 ATAG SelectDealers, verspreid over heel België. Door middel van trainingen worden zij opgeleid tot echte ATAG specialisten. Bovendien biedt de ATAG SelectDealer een pakket extra voordelen bij aanschaf van een ATAG CV-toestel, waaronder betere garantievoorwaarden, vakkundige installatie, service en onderhoud.


Zaakvoerder: Carl Berlo

Commercieel Directeur: Alec Jervis

ATAG Verwarming

België bvba

Leo Baekelandstraat 3

2950 Kapellen

T: +32 (0)3 641 64 40

info@atagverwarming.be